Alt det bedste fra landet omkring os

Filosofi

Alt det bedste fra landet omkring os

Må vi invitere dig ind i en sanselig smagsfortælling om det danske land? Om alt det, der vokser, gror, dyrkes, høstes og hentes op af havet. Om dug i kornet, køer i kløver på marken, spæde grøntsager i forårssolen, sommerjordbær og hvede, der gyldner i eftersommeren - og kål og beder, der står i den sorte jord, når bladene falder.

Moden frugt, friske fisk, muslinger og østers hevet op i vandene omkring os. Flæsk, fugl, mejeri, håndlavet øl og fint madhåndværk fra nær og fjern i Danmark. Alt det gode, vi har, og har bygget vores land op på.

Restaurant Mark handler om stoltheden ved vores mad. Glæden ved at finde og give råvarerne det kærlighedskys, der får dem til at smage. Og servere dem med samme omhu og dedikation, som de er vokset, groet, høstet, passet og plejet. Lige der, hvor de er bedst og i sæson.

Der er hverken dybe dale eller høje bjerge i Danmark. Til gengæld er der øjenhøjde, nærhed og en ligefrem men aldrig ligegyldig måde at omgås eller gå til tingene på. Sådan er vi også på Mark. Og sådan møder vi dig.

Vi dækker op, polerer glassene, har øjet for detaljen og er skarpe både på tallerkenen, og når vi sætter den på bordet foran dig. Men vi gør det på samme måde, som når vi mødes derude, hvor maden kommer fra. Dedikerede og stolte over det, vi gør, men med masser af plads, glæde og overskud.

Velkommen til Mark,
vi glæder os til at byde dig indenfor