Bistro & Bar

Selskaber og konferencer

Hold møde, selskab eller fest på Mark

Vores centrale placering, de velindrettede og fleksible lokaler og et køkken baseret på alt det bedste fra landet omkring os gør Restaurant Mark til den oplagte ramme for dit arrangement. Hvad enten du leder efter et sted til at fejre en særlig begivenhed, skal holde et møde, eller har brug for en konferencepakke, står vi klar til at skræddersy det efter dine ønsker.

Kontakt vores ansvarlige for booking her, så vender vi tilbage hurtigst muligt for at høre om dit behov og finde en løsning. Eller se vores forslag til arrangementpakker nedenfor.

Selskaber - Privat

Lad os stå for det hele, når du skal holde selskab. Uanset hvad anledningen er, kan vi skabe en mindeværdig dag eller aften for dig og dine gæster. Du kan se forslag til selskabspakker nedenfor, men vi er altid klar til at byde på en kop kaffe og en snak om, hvordan netop dit selskab skal se ud.

Forslag til selskabspakker:

Møder og konferencer - Erhverv

Hold dit møde eller din konference på Restaurant Mark. Vi lægger hus og forplejning til og sørger for, at du kun skal koncentrere dig om indholdet af dit møde – resten klarer vi. Se forslag til mødepakker nedenfor eller kontakt os, hvis du har særlige ønsker. Så finder vi en løsning.

Forslag til mødepakker: