Køkkenets to udvalgte retter serveret på max 45 minutter
295,-
Rømø østers med klassisk garniture - 6 stk.
200,-
Rømø østers med klassisk garniture - 12 stk.
375,-
Grillet brød med Unika smør (per person)
35,-
Tilvalg: Andelevermousse med karamelliseret løgpure
35,-
Marinerede oliven & umodne ferskner
55,-
Krydrede mandler
55,-
Svampefritter med chili aioli
65,-
Friterede brisler med pistou
75,-
Svensk löjrom 30 g. med blinis & klassisk garniture
295,-
Caviar 30 g. med blinis & klassisk garniture
595,-
Lun kartoffelmad med syltede løg & grønt
135,-
Hønsesalat med syltede kantareller & lonza fra Troldgården
150,-
Roastbeef med friterede løg, rødbede, peberrod & remoulade
150,-
Terrin de porc noir med sylt & sennep
135,-
Fiskefumé med stegt kammusling
145,-
Kogt & sprængt kalvetunge med löjrom, icebergsalat & peberrod
185,-
Marks chèvre chaud med spæde salater, valnødder & gratineret Gecko fra Unika
145,-
Klassisk rørt tatar med pommes frites & sprød salat
185,-
Friteret rødspætte med pommes frites & lun tartarsauce
165,-
Marks moules frites
185,-
Bøf med confiterede hvidløg, pommes frites & estragonsauce
445,-
Dagens kage
95,-
Fra isvognen
1 / 2 / 3 kugler
50,- / 90,- / 120,-
Petits Fours
45,-
1 stk. 65,- / 3 stk. 130,- / 6 stk. 240,-
3 Snacks
Kokkens valg
Kammusling med fermenterede grønne jordbær & havesyre granité
Marks morkel- & snegletoast
Tatar af økologisk okse fra Troldgarden, østersemulsion & rå champignon
Glaserede oksehaler med sort hvidløg & citrus urter
Pocheret rabarber med creme fraiche is & marengs
Tilhørende Vinmenu, 595,-
5 glas vin, kaffe/the og filtreret vand
Rømø østers med peberodsfløde, saltet agurk & dild
40,-
Blåmusling Rockefeller
40,-
Grillet brød med Unika smør (per person)
35,-
Tilvalg: Andelevermousse med karamelliseret løgpure
35,-
Svampefritter med chili aioli
65,-
Friterede kalvebrisler med persille salsa & syltet chili
75,-
Croquette af okse med sølvløgscrudité & mayo
65,-
Kammerskinke fra Troldgaarden med grønt & pistou
75,-
Marinerede oliven & umodne ferskner
55,-
Krydrede mandler
55,-
Rømø østers med klassisk garniture - 6 stk. '
200,-
Rømø østers med klassisk garniture - 12 stk.
375,-
Svensk löjrom 30 g. med blinis & klassisk garniture
295,-
Caviar 30 g. med blinis & klassisk garniture
595,-
Kammusling med fermenterede grønnejordbær & havesyre granité
110,-
Havkat ceviche med sølvbeder & citronchili kosho
110,-
Blæksprutte med enoki svampe fraTvedemose & kærnemælksauce
145,-
Bagt kulmule med spæde gulerødder& sauce på fermenterede grønne ærter
155,-
Grillet havtaske med ristet sesam& hyldeblomsthollandaise
200,-
Saltet glaskål med blomsterkarse, agurk & grønne mandler (veg.)
105,-
Gulerødder med mandarinjuice, reje& sauteret løvstikke
110,-
Samsø aspargeskartofler med fermenterede hvide asparges & mandelsauce (veg.)
125,-
Bagt kartoffel med hasselnøddecreme& caviar
200,-
Stegt spinat med sauce bordelaise
145,-
Smørstegte danske porre med valnødder, syltet pære & gedeost (veg.)
145,-
Tartelet med hakurei majroe, svampe& hvide asparges (veg.)
155,-
Kalvetunge med löjrom, blancheret iceberg & peberrod
185,-
Marks morkel- & snegletoast
145,-
Tatar af økologisk okse fra Troldgarden, østersemulsion & rå champignon
155,-
Oksemarvpibe med salsa verde & grillet brød
110,-
Bouillon på høns fra Rokkedahl med østershatte, hvide asparges & sort peber
135,-
Onglet fra Troldgården med karamelliserede løg & høvlet Gnalling fra Unika
185,-
Braiserede oksehaler i egen sauce med citrusurter
245,-
Grillet grisenakke fra Troldgården med grønne asparges & ramsløgssauce
200,-
Udvalg af danske oste:
1 stk. 65,- / 3 stk. 130,- / 6 stk. 240,-
Espresso martini ”affogato” med brunet smør is
165,-
Pocheret rabarber med creme fraiche is & marengs
125,-
Mælkechokolade med Karl Johan is & ristet boghvede
125,-
Basilikum panna cotta med æble & hvid chokolade
125,-
Bipollen mousse med honeycomb & birkesorbet
125,-
Fra isvognen:
1 kugle 50,- / 2 kugler 90,- / 3 kugler 120,-
Petits Fours
45,-
Vi tilbyder et udvalg af nøje kuraterede vine. Vi har desuden hver måned to-tre særlige flasker, som vi tilbyder på glas eller flaske. Spørg gerne vores tjenere, som kan give gode råd og anbefalinger.
Hvis I på forhånd har besluttet jer for en særlig vin, anbefaler vi jer at kontakte os og bestille den, så vi kan have den klar fra kælderen ved jeres ankomst.
Læs mere om vores Starwine list her
Det er altid kortet i restauranten der er gældende.
...og vær blandt de første til at modtage besked om spændende events, menuopdateringer og meget mere fra Mark og Madkastellets øvrige restauranter.
Mandag til lørdag: 11:30 – 24
Køkkenets åbningstider:
Frokost: 11:30 – 15:00
Aften: 17:30 – 21:30
Søndag: lukket
Restauranten holder lukket
fra d. 16 juli - 4. august
Berlingske,
Børsen
Jyllandsposten
Politiken
Axeltorv 3
1609 København
Telefon: +45 31 39 66 14
E-mail: info@restaurantmark.dk
CVR: 42662054
Få rutevejledning
Send forespørgelse med dato til booking@restaurantmark.dk
Copyright © Madkastellet. All rights reserved.