MARKS frokostbord
Karrysild med smilende æg, Friteret fiskefilet med mayo og rejer, Kyllingesalat med svampe & 3 stk. Petit Four
325 kr.
Køkkenets to udvalgte retter serveret på max 45 minutter
295 kr
Julesild, varme krydderier, rødkål og grillede rødbeder
115 kr.
Vadouvan karrysild, smilende æg og pisket citron & habanero creme
115 kr.
Lun stegt sild, kartofler, kapers og bløde løg
120 kr.
Friteret jordskok, svamperemoulade, ramsløg, æbler og Thybo
135 kr.
Friteret fiskefilet, grov remoulade og citron
150 kr.
Friteret fiskefilet, mayonnaise og håndpillede rejer
165 kr.
Håndpillede rejer, æg frit, mayonnaise og salat
150 kr.
Kyllingesalat, syltede svampe og lonza fra Troldgaarden
150 kr.
”Æbleflæsk” på sprængt grisebryst med bacon og lun æblepuré
150 kr.
Rørt tatar af okseinderlår, estragon, tomat og fermenterede jalapenos
155 kr.
Medisterpølse fra Troldgaarden, kartoffelmos og brun løgsovs
235,-
Boeuf onglet, pommes frittes, pebersauce og salat
265 kr.
Dagens tavleretter
Hold øje med tavlen. Vi tilbyder altid et par spændende tavleretter, hvor køkkenet dagligt lader sig inspirere af årstiden og hvad der kommer hjem fra torvet.
Spørg din tjener.
Oste fra brættet
1 stk. 45 - 3 stk. 125 - 6 stk. 240 kr.
Èn surprise med vanilje, skovjordbær, Xoco hvid chokolade, flamberet med cointreau
145 kr.
Risalamande med hjemmelavet lun kirsebærsauce
95 kr.
Sødt til kaffen
55 kr.
Sild
Vadouvan karrysild - smilende æg - pisket creme fraiche med citron & habanero
Julesild - friterede kapers - rød juleremoulade - endivie
Fisk
Hjemme gravad laks - rævesauce
Torskesalat - rejemayo - friterede kapers - cornichon - drueagurk
Fiskefilet - hjemmerørt remoulade
Det lune
Leverpostej fra Troldgården - stegte svampe - rødbeder
Saftig medisterpølse fra Troldgården - sprødstegt kål, syltede asier - sennep
Lun æbleflæsk - timian - syltede rødløg
Dessert
Klassisk risalamande - lun kirsebærsauce
Julebordet serveres med vores hjemmebagte rugbrød, surdej, smør og fedt
595,-
(Skal bestilles af hele bordet og senest kl 20:30)
3 snacks: Oksetatar – Estragon // Kammusling– Kefir // Grisebryst - rødkål
1. Ret: Laks fra Hirtshals – Grønne jordbær – Jordskokker
2. Ret: Spæde kål fra Kiselgården – Skorzonerrod – Brunet smør
3. Ret: Økologisk and fra Varde Aadal – Rødbede – Pære & Lang Peber
4. Ret: En surprise: Skovjordbær – 70% chokolade – Vanilje
Petit Fours: Saltet 48% chokolade fudge med ingefær & æbleflæsk med skovmærkesukker
Tilhørende Vinmenu, 595 kr.:
Cremant, 4 glas vin, kaffe/the og filtreret vand
Køkkenet sammensætter menuen på dagen
365,-
3 slags snacks
95 kr.
Østers naturel med vores valg af garniture
1 stk. 40 - 3 stk. 115 - 6 stk. 225 kr.
Friteret østers med sauce tatar
1 stk. 45 - 3 stk. 125 - 6 stk. 240 kr.
Rørt tatar af okseinderlår med estragon, tomat og fermenterede jalapenos
145 kr.
Saltet laks fra Hirtshals med grønne jordbær, endivie, valnøddeolie og jordskokkeis
135 kr.
*Vegetar* - Glaseret spæd kål fra Kiselgården med skorzonerrodpure med Havgus, brunet smørsauce fyldt med surdejscroutons og kvæde
135 kr.
*Vegetar* - Morkler farseret med svampe, grillet porre og svampeskum Havgus
295 kr.
Skindstegt sandart med rodfrugter, rødvinssauce og hollandaise på brunet smør
345 kr.
Stegt og confiteret, modnet økologisk and fra Varde Aadal med grillet rødbede, judasører og sauce lavet på skroget med modnet pære og langpeber
365,-
"Signatur" Øf and turf med økologisk gris fra Troldgården i crouton med stegte jomfruhummere og cajunsauce style jomfruhummersauce
395 kr.
Oste fra brættet
1 stk. 45 - 3 stk. 125 - 6 stk. 240 kr.
En surprise med vanilje, skovjordbær, Xoco hvid chokolade, flamberet med cointreau
145 kr.
Bagte og grillede blommer med chili, 70% chokolade cremeux og is på blommekerner
145 kr.
Sødt til kaffen
55 kr.
Vi tilbyder et udvalg af nøje kuraterede vine. Vi har desuden hver måned to-tre særlige flasker, som vi tilbyder på glas eller flaske. Spørg gerne vores tjenere, som kan give gode råd og anbefalinger.
Hvis I på forhånd har besluttet jer for en særlig vin, anbefaler vi jer at kontakte os og bestille den, så vi kan have den klar fra kælderen ved jeres ankomst.
Læs mere om vores Starwine list her
Det er altid kortet i restauranten der er gældende.
...og vær blandt de første til at modtage besked om spændende events, menuopdateringer og meget mere fra Mark og Madkastellets øvrige restauranter.
Mandag til lørdag: 11:30 – 24
Køkkenets åbningstider:
Frokost: 11:30 – 15:00
Aften: 17:30 – 21:30
Søndag: lukket
Lukket 22. december - 6. januar
Berlingske,
Børsen
Jyllandsposten
Politiken
Axeltorv 3
1609 København
Telefon: +45 31 39 66 14
E-mail: info@restaurantmark.dk
CVR: 42662054
Få rutevejledning
Send forespørgelse med dato til booking@restaurantmark.dk
Copyright © Madkastellet. All rights reserved.
Book til eksklusiv MICHELIN-anbefalet nytårsmenu på Mark. 31. december 18.00 - 01.00 - snacks, 4 retter og petitfours, kransekage og nytårsbobler Kun 995,-