MenuSelskaber & ArrangementerEventsGavekortErhverv
da
en
Book bordErhverv
da
en
Close Cookie Popup
Cookie Settings
Ved at klikke på "Accepter alle cookies" accepterer du, at der gemmes cookies på din enhed for at forbedre webstedets navigation, analysere webstedets brug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Mere information
Accepter alle cookies
Cookie indstillinger
Close Cookie Preference Manager
Cookie Settings
Ved at klikke "Accepter alle cookies" accepterer du, at der gemmes cookies på din enhed for at forbedre webstedets navigation, analysere webstedets brug, samt hjælpe med vores markedsføringsindsats.
‍Mere information
Nødvendige (Altid aktive)
Disse elementer er nødvendige for at aktivere websitets funktionalitet.
Accepter alle cookies
Gem indstillinger
Tab 1
Tab 2
Tab 3
Frokost

Frokost

Marks 2-retters frokostmenu

‍Køkkenets to udvalgte retter serveret på max 45 minutter

295,-

SNACKS

Rømø østers med klassisk garniture - 6 stk.

‍200,-

Rømø østers med klassisk garniture - 12 stk.

‍375,-

Grillet brød med Unika smør (per person)

‍35,-

Tilvalg: Andelevermousse med karamelliseret løgpure

‍35,-

Marinerede oliven & umodne ferskner

‍55,-

Krydrede mandler

‍55,-

Svampefritter med chili aioli

‍65,-

Friterede brisler med pistou

‍75,-

Svensk löjrom 30 g. med blinis & klassisk garniture

295,-

Caviar 30 g. med blinis & klassisk garniture

‍595,-

‍

Smørrebrød

Lun kartoffelmad med syltede løg & grønt

135,-

Hønsesalat med syltede kantareller & lonza fra Troldgården

150,-

Roastbeef med friterede løg, rødbede, peberrod & remoulade

150,-

‍

Frokostretter

Terrin de porc noir med sylt & sennep

135,-

Fiskefumé med stegt kammusling

145,-

Kogt & sprængt kalvetunge med löjrom, icebergsalat & peberrod

185,-

Marks chèvre chaud med spæde salater, valnødder & gratineret Gecko fra Unika

145,-

Klassisk rørt tatar med pommes frites & sprød salat

185,-

Friteret rødspætte med pommes frites & lun tartarsauce

165,-

Marks moules frites

185,-

Bøf med confiterede hvidløg, pommes frites & estragonsauce

445,-

Til den søde tand

Dagens kage

95,-

Fra isvognen

1 / 2 / 3 kugler

50,- / 90,- / 120,-

Petits Fours

45,-

Udvalg af danske oste

1 stk. 65,- / 3 stk. 130,- / 6 stk. 240,-

Det er altid menukortet i restauranten der er gældende

Aften

Menuer

Store Mark 695,-

3 Snacks

Kokkens valg

‍

Kammusling med fermenterede grønne jordbær & havesyre granité

‍

Marks morkel- & snegletoast

‍

Tatar af økologisk okse fra Troldgarden, østersemulsion & rå champignon

‍

Glaserede oksehaler med sort hvidløg & citrus urter

‍

Pocheret rabarber med creme fraiche is & marengs

‍

Tilhørende Vinmenu, 595,-

5 glas vin, kaffe/the og filtreret vand

‍

Snacks

Rømø østers med peberodsfløde, saltet agurk & dild

40,-

Blåmusling Rockefeller

40,-

‍

Grillet brød med Unika smør (per person)

35,-

Tilvalg: Andelevermousse med karamelliseret løgpure

35,-

‍

Svampefritter med chili aioli

65,-

Friterede kalvebrisler med persille salsa & syltet chili

75,-

Croquette af okse med sølvløgscrudité & mayo

65,-

‍

Kammerskinke fra Troldgaarden med grønt & pistou

75,-

Marinerede oliven & umodne ferskner

55,-

Krydrede mandler

55,-

FISK & SKALDYR

Rømø østers med klassisk garniture - 6 stk. '

200,-

Rømø østers med klassisk garniture - 12 stk.

375,-

Svensk löjrom 30 g. med blinis & klassisk garniture

295,-

Caviar 30 g. med blinis & klassisk garniture

595,-

Kammusling med fermenterede grønnejordbær & havesyre granité

110,-

Havkat ceviche med sølvbeder & citronchili kosho

‍110,-

Blæksprutte med enoki svampe fraTvedemose & kærnemælksauce

‍145,-

Bagt kulmule med spæde gulerødder& sauce på fermenterede grønne ærter

‍155,-

Grillet havtaske med ristet sesam& hyldeblomsthollandaise

‍200,-

GRØNT

Saltet glaskål med blomsterkarse, agurk & grønne mandler (veg.)

105,-

Gulerødder med mandarinjuice, reje& sauteret løvstikke

110,-

Samsø aspargeskartofler med fermenterede hvide asparges & mandelsauce (veg.)

125,-

Bagt kartoffel med hasselnøddecreme& caviar

‍200,-

Stegt spinat med sauce bordelaise

‍145,-

Smørstegte danske porre med valnødder, syltet pære & gedeost (veg.)

‍145,-

Tartelet med hakurei majroe, svampe& hvide asparges (veg.)

‍155,-

KØD & FJERKRÆ

Kalvetunge med löjrom, blancheret iceberg & peberrod

‍185,-

Marks morkel- & snegletoast

‍145,-

Tatar af økologisk okse fra Troldgarden, østersemulsion & rå champignon

‍155,-

Oksemarvpibe med salsa verde & grillet brød

110,-

Bouillon på høns fra Rokkedahl med østershatte, hvide asparges & sort peber

‍135,-

Onglet fra Troldgården med karamelliserede løg & høvlet Gnalling fra Unika

‍185,-

Braiserede oksehaler i egen sauce med citrusurter

‍245,-

Grillet grisenakke fra Troldgården med grønne asparges & ramsløgssauce

‍200,-

Ost & dessert

Udvalg af danske oste:

1 stk. 65,- / 3 stk. 130,- / 6 stk. 240,-

Espresso martini ”affogato” med brunet smør is

165,-

Pocheret rabarber med creme fraiche is & marengs

125,-

Mælkechokolade med Karl Johan is & ristet boghvede

‍125,-

Basilikum panna cotta med æble & hvid chokolade

‍125,-

Bipollen mousse med honeycomb & birkesorbet

‍125,-

Fra isvognen:

1 kugle 50,- / 2 kugler 90,- / 3 kugler 120,-

Petits Fours

45,-

‍

Det er altid menukortet i restauranten der er gældende

Vin & Drikkelse

Vinkort

Vi tilbyder et udvalg af nøje kuraterede vine.  Vi har desuden hver måned to-tre særlige flasker, som vi tilbyder på glas eller flaske. Spørg gerne vores tjenere, som kan give gode råd og anbefalinger.

Hvis I på forhånd har besluttet jer for en særlig vin, anbefaler vi jer at kontakte os og bestille den, så vi kan have den klar fra kælderen ved jeres ankomst.

‍

Læs mere om vores Starwine list her

Det er altid kortet i restauranten der er gældende.

Se vores fulde vinkort her. Se vores drikkekort her
Se vores fulde vinkort her.
Tilmeld dig
vores nyhedsbrev

...og vær blandt de første til at modtage besked om spændende events, menuopdateringer og meget mere fra Mark og Madkastellets øvrige restauranter.

Åbningstider

Mandag til lørdag: 11:30 – 24
‍
Køkkenets åbningstider:
Frokost: 11:30 – 15:00
Aften: 17:30 – 21:30
Søndag: lukket

Restauranten holder lukket
fra d. 16 juli - 4. august

Anmeldelser
"Maden er præcis i tilberedningen, snorlige i udtrykket og med masser af dyb smag."
Svend Rasmussen, Berlingske

Berlingske,

Børsen

Jyllandsposten

Politiken

Kontakt os

Axeltorv 3
1609 København
‍

Telefon: +45 31 39 66 14
E-mail: info@restaurantmark.dk
CVR: 42662054

Få rutevejledning

En del af Madkastellet
Book selskab

Send forespørgelse med dato til booking@restaurantmark.dk

Følg os

Copyright © Madkastellet. All rights reserved.

KontrolrapportPrivatlivspolitikOpdater cookie præferencer