MARKS frokostbord
Karrysild med smilende æg, Friteret fiskefilet med mayo og rejer, Kyllingesalat med svampe & 3 stk. Petit Four
325,-
Køkkenets to udvalgte retter serveret på max 45 minutter
295,-
Vadouvan karrysild, smilende æg og pisket citron & habanero creme
115,-
Friteret jordskok, svamperemoulade, ramsløg, æbler og Thybo
135,-
Friteret fiskefilet, grov remoulade og citron
150,-
Friteret fiskefilet, mayonnaise og håndpillede rejer
195,-
Håndpillede rejer, æg frit, mayonnaise og salat
150,-
Kyllingesalat, syltede svampe og lonza fra Troldgaarden
150,-
Rørt tatar af okseinderlår, estragon, tomat og fermenterede jalapenos
155,-
Stegte rodfrugter med grillet porre, hengemt sommertrøffel & svampeskum
285,-
Frokostbøf, pommes frittes, portvinssauce og salat
295,-
Dagens tavleretter
Hold øje med tavlen. Vi tilbyder altid et par spændende tavleretter, hvor køkkenet dagligt lader sig inspirere af årstiden og hvad der kommer hjem fra torvet.
Spørg din tjener.
Oste fra brættet
3 stk. 130 - 6 stk. 240 kr.
Èn surprise med vanilje, skovjordbær, Xoco hvid chokolade, flamberet med cointreau
145,-
Gammeldags æblekage med vanilje, makroner & let pisket flødeskum
95,-
Petit four 3. stk.
55,-
Skal bestilles af hele bordet og senest kl 20:30
3 snacks:
Kokkens valg
1. Ret:
Kartoffel – Fermenteret ramsløg – Creme fraiche sauce
Tilvalg af caviar 95,-
2. Ret:
Grillet blæksprutte – Sort hvidløg – Citronchili kosho
3. Ret:
Stegt kyllingebryst – Persillerod – Ramsløg
4. Ret:
Kokos – Hvid chokolade – Brændt citronsorbet
Petit Fours:
Kokkens valg
Tilhørende Vinmenu, 625,- :
Champagne, 4 glas vin, kaffe/the og filtreret vand
7 retters menu til deling 445,-
3 glas vin & filtreret vand 325,-
Skal bestilles af hele bordet.
SNACKS
Grillet brød med tilbehør
55,-
Oliven & Umodne ferskner
55,-
Marks pickles
55,-
Tricolour fra Troldgården
75,-
Svampefritter med chiliaioli
65,-
Friterede brisler med Marks mayo
75,-
Nordisk "Bravas" med rogncreme
65,-
Gillardeau østers med garniture
1 stk. 45,- / 3 stk. 115,- / 6 stk. 240,-
Caviar 30g. med blinis & klassisk garniture
595,-
FORRETTER
Rørt tatar af okseinderlår med cognac, Szechuanpeber & tomat
155,-
Blæksprutte med sort hvidløgspuré, gule beder & citronchili kosho
135,-
Kartoffel med fermenteret ramsløg & creme fraiche sauce 125,-
(Tilvalg af caviar 95,-)
Rodfrugter med grillet porre, hengemt sommertrøffel & svampeskum
265,-
Lyssej med spinat, skorzonerrod, syltede blåmuslinger & vadouvansauce
285,-
Stegt kyllingebryst med persillerod, ramsløg & skysauce med estragon
325,-
Danske & Franske oste
1 stk. 45,- / 3 stk. 125,- / 6 stk. 240,-
Én surprise med vanilje, skovjordbær, Xoco hvid chokolade, flamberet med Cointreau
145,-
Kokosmousse med baba au rhum, hvid chokolade, citronconfit & brændt citronsorbet
155,-
Petit Fours - 3 stk.
55,-
Vi tilbyder et udvalg af nøje kuraterede vine. Vi har desuden hver måned to-tre særlige flasker, som vi tilbyder på glas eller flaske. Spørg gerne vores tjenere, som kan give gode råd og anbefalinger.
Hvis I på forhånd har besluttet jer for en særlig vin, anbefaler vi jer at kontakte os og bestille den, så vi kan have den klar fra kælderen ved jeres ankomst.
Læs mere om vores Starwine list her
Det er altid kortet i restauranten der er gældende.
...og vær blandt de første til at modtage besked om spændende events, menuopdateringer og meget mere fra Mark og Madkastellets øvrige restauranter.
Mandag til lørdag: 11:30 – 24
Køkkenets åbningstider:
Frokost: 11:30 – 15:00
Aften: 17:30 – 21:30
Søndag: lukket
Berlingske,
Børsen
Jyllandsposten
Politiken
Axeltorv 3
1609 København
Telefon: +45 31 39 66 14
E-mail: info@restaurantmark.dk
CVR: 42662054
Få rutevejledning
Send forespørgelse med dato til booking@restaurantmark.dk
Copyright © Madkastellet. All rights reserved.