MenuSelskaber & ArrangementerEventsGavekortErhverv
da
en
Book bordErhverv
da
en
Close Cookie Popup
Cookie Settings
Ved at klikke på "Accepter alle cookies" accepterer du, at der gemmes cookies på din enhed for at forbedre webstedets navigation, analysere webstedets brug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Mere information
Accepter alle cookies
Cookie indstillinger
Close Cookie Preference Manager
Cookie Settings
Ved at klikke "Accepter alle cookies" accepterer du, at der gemmes cookies på din enhed for at forbedre webstedets navigation, analysere webstedets brug, samt hjælpe med vores markedsføringsindsats.
‍Mere information
Nødvendige (Altid aktive)
Disse elementer er nødvendige for at aktivere websitets funktionalitet.
Accepter alle cookies
Gem indstillinger
Tab 1
Tab 2
Tab 3
Frokost

Frokost

Marks 2-retters frokostmenu

‍Køkkenets to udvalgte retter serveret på max 45 minutter

295,-

SNACKS

Rømø østers med hvid ribs og fløde

stk 45,-

Blåmusling Rockefeller

stk 40,-

Oliven & umodne ferskner marineret i olivenolie & urter

55,-

Krydrede mandler

55,-

Kammerskinke fra Troldgaarden med spæde salater & hyben

75,-

Bouqarones med ansjossmør & malt fladbrød

85,-

Østershatte fritter med chili aioli

65,-

Blåmusling escabeche med lardo & karse

65,-

Croquette af okseskank med perleløg & lagret eddike

stk 65,-

Frokostretter

Kartoffelmad

135,- Tilvælg Tricolor pølse fra Troldgaarden - +45,-

Hønsesalat på ristet brød med spidskål og estragon

150,-

Roastbeef på rugbrød med rødbede, peberrod og remoulade

150,-

Rødspætte goujons på ristet brød med selleri coleslaw

165,-

Charcuteri  

175,-

Muslinge bisque med pocheret torsk, kartofler, fennikel og spinat

165,-

Gedeost med bagte rødbeder, syltet figner, julesalat & valnøddepesto

165,-

Klassisk rørt tatar med pommes frites og sprød salat

185,-

Hvidvinsdampede blåmuslinger med pommes frites

185,-

Til den søde tand

Dagens dessert

85,-

Fra isvognen

1 kugle 50,- / 2 kugler 90,- / 3 kugler 120,-

Sødt til kaffen

45,-

Udvalg af danske oste

1 stk. 65,- / 3 stk. 130,- / 5 stk. 240,-

Det er altid menukortet i restauranten der er gældende

Aften

Menu

525,-

8 retter - 4 serveringer

Brød & smør

3 snacks

2 klassikere

2 sæson

1 dessert

Vores retter er mindre portioner, vi anbefaler en 2-4 retter pr. person

Snacks

Rømø østers med hvid ribs og fløde

stk 45,-

Blåmusling Rockefeller

stk 40,-

Oliven & umodne ferskner marineret i olivenolie & urter

55,-

Krydrede mandler

55,-

Foccacia med Arla Unika smør

pr. person 35,-

Kammerskinke fra Troldgaarden med spæde salater & hyben

75,-

Bouqarones med ansjossmør & malt fladbrød

85,-

Østershatte fritter med chili aioli

65,-

Blåmusling escabeche med lardo & karse

65,-

Croquette af okseskank med perleløg & lagret eddike

stk 65,-

‍

Klassikere

Blæksprutte - enoki svampe - æggeblomme

155,-

Kartoffel - mandelcreme - platinium caviar

200,-

Morkel- & snegletoast

145,-

Spinat - hasselnødder - rødbede gastrique

145,-

Carpaccio - hindbær hot sauce - ”Tasty Paste”

175,-

BBQ havtaske - sesam - hyldeblomst

235,-

Kalvebrissel - kantareller - abrikos

285,-

Onglet - løg - Unika gnalling

185,-

Sæson

Kammusling - jordskok - mirabelle

145,-

Græskar - trompet hatte - oliven

145,-

Porre - tang - æble

145,-

Oksetatar - østers - rå champignon

155,-

Marvpibe - oksehjerte - mynte  

110,-

Sød kartoffel - søpindsvin - skaldyrsbisque

225,-

Tartelet - svampe - kastanjer

195,-

Torsk - bakskuld - kartoffelmos

245,-

Grisebryst - hybenrose - svampesauce

245,-

Bøf

Ribeye - pommes frites - stegt spinat - pebersauce

300 g. / 495,-

500 g. / 695,-

700 g. / 995,-

‍

Ost & dessert

Udvalg af danske oste:

1 stk. 65,- / 3 stk. 130,- / 5 stk. 240,-

‍

Espresso martini ”affogato” med brunet smør is

135,-

Blomme tartin med pisket creme fraiche

125,-

Pistacie iscreme med stikkelsbær & chokolade

135,-

Hyldeblomst fløderand med pinjekerner & ahorn sirup

125,-

French toast med vilde blåbær, rødbede gastrique & gedemælksis

175,-

‍

Is & sorbet:

1 kugle 50,- / 2 kugler 90,- / 3 kugler 120,-

Petits Fours

45,-

Det er altid menukortet i restauranten der er gældende

Vin & Drikkelse

Vinkort

Vi tilbyder et udvalg af nøje kuraterede vine.  Vi har desuden hver måned to-tre særlige flasker, som vi tilbyder på glas eller flaske. Spørg gerne vores tjenere, som kan give gode råd og anbefalinger.

Hvis I på forhånd har besluttet jer for en særlig vin, anbefaler vi jer at kontakte os og bestille den, så vi kan have den klar fra kælderen ved jeres ankomst.

‍

Læs mere om vores Starwine list her

Det er altid kortet i restauranten der er gældende.

Se vores fulde vinkort her. Se vores drikkekort her
Se vores fulde vinkort her.
Tilmeld dig
vores nyhedsbrev

...og vær blandt de første til at modtage besked om spændende events, menuopdateringer og meget mere fra Mark og Madkastellets øvrige restauranter.

Åbningstider

Mandag til lørdag: 11:30 – 24
‍
Køkkenets åbningstider:
Frokost: 11:30 – 15:00
Aften: 17:30 – 21:30
Søndag: lukket

Anmeldelser
"Maden er præcis i tilberedningen, snorlige i udtrykket og med masser af dyb smag."
Svend Rasmussen, Berlingske

Berlingske

Børsen

Jyllandsposten

Politiken

Kontakt os

Axeltorv 3
1609 København
‍

Telefon: +45 31 39 66 14
E-mail: info@restaurantmark.dk
CVR: 42662054

Få rutevejledning

En del af Madkastellet
Book selskab

Send forespørgelse med dato til booking@restaurantmark.dk

Følg os

Copyright © Madkastellet. All rights reserved.

KontrolrapportPrivatlivspolitikOpdater cookie præferencer