Køkkenets to udvalgte retter serveret på max 45 minutter
295,-
Rømø østers med hvid ribs og fløde
stk 45,-
Blåmusling Rockefeller
stk 40,-
Oliven & umodne ferskner marineret i olivenolie & urter
55,-
Krydrede mandler
55,-
Kammerskinke fra Troldgaarden med spæde salater & hyben
75,-
Bouqarones med ansjossmør & malt fladbrød
85,-
Østershatte fritter med chili aioli
65,-
Blåmusling escabeche med lardo & karse
65,-
Croquette af okseskank med perleløg & lagret eddike
stk 65,-
Kartoffelmad
135,- Tilvælg Tricolor pølse fra Troldgaarden - +45,-
Hønsesalat på ristet brød med spidskål og estragon
150,-
Roastbeef på rugbrød med rødbede, peberrod og remoulade
150,-
Rødspætte goujons på ristet brød med selleri coleslaw
165,-
Charcuteri
175,-
Muslinge bisque med pocheret torsk, kartofler, fennikel og spinat
165,-
Gedeost med bagte rødbeder, syltet figner, julesalat & valnøddepesto
165,-
Klassisk rørt tatar med pommes frites og sprød salat
185,-
Hvidvinsdampede blåmuslinger med pommes frites
185,-
Dagens dessert
85,-
Fra isvognen
1 kugle 50,- / 2 kugler 90,- / 3 kugler 120,-
Sødt til kaffen
45,-
1 stk. 65,- / 3 stk. 130,- / 5 stk. 240,-
8 retter - 4 serveringer
Brød & smør
3 snacks
2 klassikere
2 sæson
1 dessert
Vores retter er mindre portioner, vi anbefaler en 2-4 retter pr. person
Rømø østers med hvid ribs og fløde
stk 45,-
Blåmusling Rockefeller
stk 40,-
Oliven & umodne ferskner marineret i olivenolie & urter
55,-
Krydrede mandler
55,-
Foccacia med Arla Unika smør
pr. person 35,-
Kammerskinke fra Troldgaarden med spæde salater & hyben
75,-
Bouqarones med ansjossmør & malt fladbrød
85,-
Østershatte fritter med chili aioli
65,-
Blåmusling escabeche med lardo & karse
65,-
Croquette af okseskank med perleløg & lagret eddike
stk 65,-
Blæksprutte - enoki svampe - æggeblomme
155,-
Kartoffel - mandelcreme - platinium caviar
200,-
Morkel- & snegletoast
145,-
Spinat - hasselnødder - rødbede gastrique
145,-
Carpaccio - hindbær hot sauce - ”Tasty Paste”
175,-
BBQ havtaske - sesam - hyldeblomst
235,-
Kalvebrissel - kantareller - abrikos
285,-
Onglet - løg - Unika gnalling
185,-
Kammusling - jordskok - mirabelle
145,-
Græskar - trompet hatte - oliven
145,-
Porre - tang - æble
145,-
Oksetatar - østers - rå champignon
155,-
Marvpibe - oksehjerte - mynte
110,-
Sød kartoffel - søpindsvin - skaldyrsbisque
225,-
Tartelet - svampe - kastanjer
195,-
Torsk - bakskuld - kartoffelmos
245,-
Grisebryst - hybenrose - svampesauce
245,-
Ribeye - pommes frites - stegt spinat - pebersauce
300 g. / 495,-
500 g. / 695,-
700 g. / 995,-
Udvalg af danske oste:
1 stk. 65,- / 3 stk. 130,- / 5 stk. 240,-
Espresso martini ”affogato” med brunet smør is
135,-
Blomme tartin med pisket creme fraiche
125,-
Pistacie iscreme med stikkelsbær & chokolade
135,-
Hyldeblomst fløderand med pinjekerner & ahorn sirup
125,-
French toast med vilde blåbær, rødbede gastrique & gedemælksis
175,-
Is & sorbet:
1 kugle 50,- / 2 kugler 90,- / 3 kugler 120,-
Petits Fours
45,-
Vi tilbyder et udvalg af nøje kuraterede vine. Vi har desuden hver måned to-tre særlige flasker, som vi tilbyder på glas eller flaske. Spørg gerne vores tjenere, som kan give gode råd og anbefalinger.
Hvis I på forhånd har besluttet jer for en særlig vin, anbefaler vi jer at kontakte os og bestille den, så vi kan have den klar fra kælderen ved jeres ankomst.
Læs mere om vores Starwine list her
Det er altid kortet i restauranten der er gældende.
...og vær blandt de første til at modtage besked om spændende events, menuopdateringer og meget mere fra Mark og Madkastellets øvrige restauranter.
Mandag til lørdag: 11:30 – 24
Køkkenets åbningstider:
Frokost: 11:30 – 15:00
Aften: 17:30 – 21:30
Søndag: lukket
Berlingske
Børsen
Jyllandsposten
Politiken
Axeltorv 3
1609 København
Telefon: +45 31 39 66 14
E-mail: info@restaurantmark.dk
CVR: 42662054
Få rutevejledning
Send forespørgelse med dato til booking@restaurantmark.dk
Copyright © Madkastellet. All rights reserved.