Menu
Køkkenet lader sig dagligt inspirere af årstiden og hvad der kommer hjem fra torvet.
Herunder ses der nogle af de tavleretter vi har på i løbet af ugen, de kan dog variere og blive udsolgt da det laves i begrænset omfang
I frokosten denne uge kan du opleve
Kantarel toast
Variation af tomat med sherry og kapers
Kalvekæbe kroket med røget svamperemoulade og kantarel
Chokoladekage med hindbær og yuzu
Om aftenen denne uge
Kantarel toast
Vores hjemmelavede is og sorbet
6 lags chokoladekage med vaniljeis
Frokost serveres fra 11.30
MARKS frokostbord ( Karrysild, Friteret fiskefilet, Kyllingesalat & Petit Four)
325 kr.
2-retters Frokostmenu serveret på max 45 minutter
295 kr.
Smørrebrød
Dild sild med løg og æggesalat med kapers og cornichoner
115 kr.
Vadouvan karrysild med smilende æg, pisket citron og habanero creme
115 kr.
Lun Stegt sild, kartofler, kapers og bløde løg
120 kr.
Danske kartofler med røget dijonnaise og løg
115 kr.
Friteret fiskefilet, grov remoulade og citron
150 kr.
Friteret fiskefilet, mayonnaise og håndpillede rejer
165 kr.
Håndpillede rejer, æg frit, mayonnaise og salat
160 kr.
Kyllingesalat, syltede svampe og lonza fra Troldgaarden
150 kr.
Roastbeef med klassisk garniture
150 kr.
Rørt tatar af okseinderlår med estragon, tomat og fermenterede jalapenos
155 kr.
Lune retter
Tartelet med kalve brissel, jomfruhummer, sæsonens grønt og KarlJohan skum
225 kr.
Boeuf onglet med pommes frittes, hvidløgssmør og salat
245 kr.
Ost og dessert
3 udvalgte oste
115 kr.
6 udvalgte oste
225 kr.
Sæsonens trifli med makroner og let pisket flødeskum
95 kr.
Sødt til kaffen
55 kr.
Aftenmenuen serveres fra 17.30
MARKS Tasting menu 695,-
(Skal bestilles af hele bordet og senest kl 20:30)
3 snacks: Oksetatar – Estragon // Kammusling– Kefir // Krudstade – Æggeblommecrem - tørret andebryst
1. Ret: Makrel – Grøn tomat – Stikkelsbær
2. Ret: Courgette – Citron sauce – Figenblade
3. Ret: Kalv – Løg – Artiskok
4. Ret: Blåbær – Honning – Fåreyoghurt fra Hårbølle
Petit Fours: Canneles & Hindbær fuglerede
Vinmenu: Cremant, 4 glas vin, kaffe/the og filtreret vand
595 kr.
MARKS 2-retters menu - Køkkenet sammensætter menuen på dagen 365,-
Forretter
3 slags snacks
95 kr.
Østers naturel med vores valg af garniture
1 stk. 40 - 3 stk. 115 - 6 stk. 225 kr.
Friteret østers med sauce tatar
1 stk. 45 - 3 stk. 125 - 6 stk. 240 kr.
Rørt tatar af okseinderlår med estragon, tomat og fermenterede jalapenos
145 kr.
Saltet makrel med grønne tomater, stikkelsbær, citron verbena og sorbet på umodne jordbær
125 kr.
*Vegetar* - Grillet courgette fra Lejre med citron habanero sauce, fennikel og figenbladolie
125 kr.
Stegt kammusling med tomat, oliven, Røsnæs xo sauce og jalapenos skum
185 kr.
Hovedretter
*Vegetar* - Morkler farseret med svampe, grillet sommerkål og svampeskum
295 kr.
Rødspætte med gulerod, estragon, ærtebælg sauce med ørredrogn.
315 kr.
Kalvefilet med brissel, løg, kantareller, artiskok pure og sauce Salmis
325 kr.
"Signatur" Øf and turf med økologisk gris fra Troldgården i crouton med stegte jomfruhummere og cajun sauce style jomfruhummer sauce
395 kr.
Ost og desserter
Oste fra brættet
1 stk. 45 - 3 stk. 125 - 6 stk. 240 kr.
En surprise med vanilje, skovjordbær, Xoco hvid chokolade, flamberet med cointreau
145 kr.
Vilde blåbær med honning mousse, havre og fåreyoghurt sorbet fra Hårbølle mejeri
135 kr.
Sødt til kaffen
55 kr.
Vores cocktailkort ses herunder, men vi tager også imod ønsker
El Presidente
130 kr.
Longs Island iced tea
145 kr.
Timerpoint Cooler
125 kr.
Oaks Lily
125 kr.
Blåbærkiss
125 kr.
White Lady
130 kr.
Part 3.1 Sweetness of her lips
145 kr.
Sidecar
135 kr.
Marks Special 2024
165 kr.
Alcohol free cocktails - please ask your waiter
115 kr.
Hele vinkortet kan downloades her
Bobler
NV — Le Pavillon d'Artemis - Lheureux Plekhoff - Champagne/Frankrig
145 kr.
NV — Rosé - Lou Dumont - Bourgogne/Frankrig
100 kr.
Hvidvin
2022 — Alvarinho - Soalheiro - Vinho Verde/Portugal
95 kr.
2022 — Macon - Mark Haisma - Maconais/Frankrig
195 kr.
2022 — Sancerre - Roger Neveu - Loire/Frankrig
115 kr.
2022 — Riesling trocken Westhofener - Groebe- Rheinhessen/Tyskland
145 kr.
Rosévin
2023 — Rosé Pinot Noir - Raimund Prüm - Mosel/Tyskland
95 kr.
Rødvin
2021 — Fleurie - Domaine Marrans - Beaujolais/Frankrig
110 kr.
2018 — Bandol Rouge - Domaine Tempier - Bandol/Frankrig
200 kr.
2020 — Langhe Rosso - G.D. Vajra - Piemonte/Italien
100 kr.
Dessertvin
5 years — Pineau de charentes blanc - Chateau de Beaulon - Cognac/Frankrig
95 kr.
2016 — Coteaux du Layon - Chateau Soucherie - Loire/Frankrig
85 kr.
2021 — Moscato d'Asti - Rosa Fiore - Piemonte/Italien
65 kr.