Julebordet består, som altid, af de bedste råvarer og byder på mange af julens velsmagende klassikere.
Glæd dig for eksempel til gammeldags modnet sild, lune friterede fiskefileter, hjemmelavet leverpostej, lun æbleflæsk og meget, meget mere.
Til dessert serveres klassikeren risalamande med hjemmelavet, lun kirsebærsauce lavet på udtræk fra stenene og tilsmagt portvin og varme krydderier.
Sild
Vadouvan karrysild med smilende æg og pisket creme fraiche med citron & habanero
Julesild med friterede kapers, rød juleremoulade & endivie
Fisk
Hjemme gravad laks med rævesauce
Torskesalat rørt med rejemayo og sprøde kapers, cornichon & drueagurk
Fiskefilet med hjemmerørt remoulade
Det lune
Leverpostej fra Troldgården, serveret med stegte svampe & rødbeder
Saftig medisterpølse fra Troldgården, serveret med sprødstegt kål, syltede asier & sennep
Lun æbleflæsk krydret med frisk timian & syltede rødløg
Dessert
Klassisk risalamande serveret med lun kirsebærsauce
Julebordet serveres med vores hjemmebagte rugbrød, surdej, smør og fedt
595,-
Tag dine kolleger, venner eller familie med og lad os sammen skabe uforglemmelige juleøjeblikke omkring bordet!